Het Wapen van Sandenburg

Locatie en parkeren

De beste pannenkoeken in Doorn

Welkom bij Het Wapen van Sandenburg, in de bossen van Doorn!

Gelegen te midden van het prachtige bos, bieden wij de beste pannenkoeken en meer! Ons restaurant is gelegen in de Kaapse bossen, naast het Doornse gat, waardoor onze gasten kunnen genieten van een idyllische setting in het bos terwijl ze genieten van heerlijke gerechten bereid met verse, seizoensgebonden ingredi├źnten.

Of je nu komt voor een pannenkoek, een feestelijke bijeenkomst of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden en/of familie, ons team kijkt ernaar uit om je te verwelkomen en je te laten genieten van de beste pannenkoeken bij ons in de bossen van Doorn, midden op de Utrechtse Heuvelrug. Kom langs en geniet van een onvergetelijke ervaring bij Het Wapen van Sandenburg in Doorn.

Parkeren

Het Wapen van Sandenburg, gelegen te midden van de weelderige bossen, biedt niet alleen een oase van rust en heerlijke gerechten, maar ook het comfort van gratis parkeren voor onze gasten op ons eigen terrein.

Of je nu met vrienden, familie of collega’s komt genieten van onze smaakvolle gerechten, je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek.

Ons ruime parkeerterrein zorgt ervoor dat je jouw auto veilig kunt achterlaten terwijl je geniet van een ontspannen tijd in de natuur.