Het Wapen van Sandenburg

Landgoed Maarsbergen

Landgoed Maarsbergen ligt op een klein uur wandelen van Restaurant Het Wapen van Sandenburg. Hier stapt u binnen in een oase van rust en natuurlijke schoonheid, waar geschiedenis zich vermengt met moderne comfort. Landgoed Maarsbergen, gelegen in het hart van Nederland, biedt een unieke ervaring voor iedereen die op zoek is naar een vleugje ontspanning en een vleugje avontuur.

Het landgoed

Het landgoed strekt zich uit over weelderige groene velden en beboste gebieden, is doordrenkt van historie die teruggaat tot de 14e eeuw. Hier hebben koningen gelopen, zijn verhalen verteld en is het landschap getekend door eeuwen van menselijke aanwezigheid. Vandaag de dag is Landgoed Maarsbergen een toevluchtsoord voor rustzoekers, gezinnen, stelletjes en avonturiers die willen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Activiteiten

Of je nu op zoek bent naar een plek zoekt om tot rust te komen, of iets activers, ons landgoed biedt voor elk wat wils. Van prachtige wandelpaden en fietsroutes tot de weelderige tuinen, het landgoed biedt voor iedereen wat.
Voor de avontuurlijke geesten onder ons biedt Landgoed Maarsbergen een scala aan buitenactiviteiten. Verken de uitgestrekte bossen te paard, maak een ontspannen kanotocht over de nabijgelegen rivieren, of daag jezelf uit op ons klimparcours hoog tussen de bomen. Er is altijd iets te ontdekken voor degenen die graag de natuur in trekken.

Bezoekje aan Het Wapen van Sandenburg

Sluit een bezoek aan het Landgoed Maarsbergen af met een kop koffie of lunch bij Het Wapen van Sandenburg. Een pannenkoek, broodje of kroketten, het kan allemaal. Liever een borrel met vrienden? Geen probleem! Het Wapen van Sandenburg in Doorn verwelkomt iedereen.