Het Wapen van Sandenburg

Het Doornse Gat: De Ultieme Bestemming voor Natuur en Avontuur

Op een steenworp afstand van Het Wapen van Sandenburg ligt Het Doornse Gat, dé bestemming waar natuur en avontuur samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Gelegen in het prachtige Nederlandse landschap, biedt Doornse Gat een uitgebreid scala aan activiteiten voor natuurliefhebbers, avonturiers en gezinnen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen dag in de natuur of een opwindend avontuur wilt beleven, bij Doornse Gat vind je precies wat je zoekt.

Avontuurlijke Activiteiten

Voor de avontuurlijk ingestelden biedt Doornse Gat een scala aan spannende activiteiten. Ga op ontdekkingstocht met een mountainbike en verken de vele fietspaden die door het gebied slingeren. Voor diegenen die liever over het water avonturieren, zijn er mogelijkheden om te kanoën of te kajakken op de schilderachtige waterwegen.

Adrenaline

Voor degenen die op zoek zijn naar een adrenalinekick, biedt Doornse Gat ook mogelijkheden voor klimmen en abseilen. Test je klimvaardigheden op onze uitdagende klimrotsen en geniet van een adembenemend uitzicht vanaf de top. Of waag je aan een spannende sessie boogschieten en laat je innerlijke Robin Hood los.

Familievriendelijk Plezier

Doornse Gat is de ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar plezier en vermaak. Geniet van een picknick op een van onze aangewezen picknickplaatsen, terwijl de kinderen zich vermaken op de aangrenzende speelplaats. Maak herinneringen die een leven lang meegaan terwijl je samen de natuurlijke omgeving verkent en avonturen beleeft.

Bezoekje aan Het Wapen van Sandenburg

Sluit een bezoek aan het Doornse gat af met een kop koffie of lunch bij Het Wapen van Sandenburg. Een pannenkoek, broodje of kroketten, het kan allemaal. Liever een borrel met vrienden? Geen probleem! Het Wapen van Sandenburg in Doorn verwelkomt iedereen.